Rendelés állapotának x
Kijelentkezés

1999625519996255

Egy ultramodern és gazdaságos teherabroncs

24/01/2014

Egy ultramodern és gazdaságos teherabroncs
A Continental bemutatta új generációs, ultramodern, a legjobb, azaz „A” kategóriás gördülési ellenállással bíró teherabroncsát, az EcoPlus HT3-at. A vontatókra fejlesztett gumiabroncs egyértelműen a fuvarozók igényei szerint készült, extra tartós, hosszú élettartamú és alacsony fogyasztású.
A Continental által használt gumikeveréknek (is) köszönhetően, az előzőeken túl, a nedves tapadás terén sem kell szégyenkeznie az EcoPlus HT3-nak. (Bár ez sokaknak nem jelent magas prioritást, de megemlítem a 69-70 decibeles, a címkén mindössze egy hanghullámot kapó, kibocsájtott zajszintet is, ami szintén kiválónak mondható. Az egyik leghalkabb teherabroncsról van szó.)
Az abroncsot még az idén piacra dobja a Continental, ezzel is gazdagítva prémium kínálatát. A gumi által elérhető megtakarítás – a németek ígérete szerint – minden fuvarozónak szignifikáns lesz.
Ami a mintát illeti, jellegzetes longitudinális horonyok futnak az abroncson. A mintaárkoknál látható kis piramisok szintén sajátjai az EcoPlus HT3 abroncsnak, amik a stabilitást fokozzák.
A tartósságot fokozza az abroncsba épített acél gyűrű és az AirKeep-nek nevezett belsőrész, amely a töltőnyomást stabilizálja.
20 of 94 News